Despre noi

Instructiuni pentru activarea Windows 7 Refurbished

Laptopurile si PC-urile refurbished, comercializate de Eco IT pot veni cu sistemul de operare Winows 7 licentiat, in varianatele Pro si Home. Sistemul de operare este preinstalat, iar autenticitatea acestuia este garantata de cele doua etichete COA (Certificate of Authenticity) si eticheta  care certifica faptul ca dispozitivul dispune de sistem de operare autorizat refurbished.

 Eticheta originala

 Eticheta Windows Refurbished

Softul de instalare foloseste o tehnologie de activare a produsului pentru a reduce procentul de sisteme piratate si pentru a asigura calitatea produsului. Pentru a putea folosi sistemul de operare preinstalat, acesta trebuie activat folosind cheia de produs care se poate vedea inscrisa pe eticheta refurbished. NU utilizati cheia produsului inscrisa pe eticheta originala.  De asemenea, pentru a putea beneficia de sistemul de operare in conditii legale etichetele COA nu trebuiesc dezlipite sau curatate.

Activarea pas cu pas a sistemului de operare:

- dupa pornirea PC-ului sau laptopului cu licenta Windows refurbished se va alege optiunea Windows 7

- se actioneaza click dreapta pe ‘’Computer’’ si se alege butonul ‘’Properties’’ 

- in fereastra nou deschisa se alege din partea de jos a acesteia ‘’Activate Windows now’’

- se alege optiunea ‘’Activate Windows online now’’

- ultimul pas este reprezentat de introducerea cheii de produs de pe eticheta refurbished

Daca, la un moment dat, veti dori reinstalarea sistemului de operare nu trebuie decat sa alegeti optiunea ‘’System restore’’ din Windows Boot Manager. Reinstalarea sistemului nu va afecta decat partitia pe care se afla siistemul de operare.

Licentele Windows Refurbished nu expira si nu sunt transmisibile, acestea fiind valabile doar pentru laptopurile si PC-urile pe care le insotesc si in conditiile prezentate mai sus.