Despre noi

Cand cumparati un echipament IT de la ECO IT, nu cumparati un echipament utilizat second hand, ci unul Refurbished.

Ce inseamna Echipament IT Refurbished in viziunea ECO IT?

Un echipament refurbished este un echipament cu performante si conditii de garantie similare cu un echipament nou, aspect propiat de un echipament nou, la un pret de 4-5 ori mai mic.

Echipamentele ECO IT sunt minutios alese, testate, verificate, revizuite si retestate inainte sa ajunga la utilizatorul final.

Ce facem mai exact?

In primul rand selectam cu atentie echipamente ce urmeaza sa ajunga Refurbished ECO IT, apoi le supunem unui cuprinzator proces de testare si curatare si pe urma reparam sau inlocuim tot ce nu respecta standardele impuse de ECO IT pentru un produs refurbished.

In plus, toate echipamentele IT refurbished sunt trecute printr-un minutios proces de curatare. Eliminam praful din tastaturi, boxe, porturi de incarcare, aerisiri si sisteme de ventilatie. Tastaturile, ecranele, capacele, ramele sunt si ele lustruite si dezinfectate.

Componentele verificate inainte ca un produs sa ajunga refurbished:

Majoritatea echipamentelor au instalat sistem de operare Microsoft Windows (diverse versiuni) Refurbished, ce poate fi folosit in perfecta siguranta si legalitate, atat de persoane fizice cat si de persoane juridice.

In functie de tipul echipamentului, perioada de garantie poate ajunge pana la 36 de luni. Timpul de rezolvare pentru o solicitare de garantie este de maxim 3 zile din momentul primirii echipamentului la sediul ECO IT.

Garantia se acorda pe componente, utilizatorul are libertatea de a updata / modifica sistemul. 

Piesele inlocuite / fara sigiliu / cu serie diferita fata de sistemul initial nu fac obiectul garantiei!